First Court Decree och Resebesked

First Court Decree kom redan den 22 april, dvs. 10 dagar efter Family Court Hearing. St Lucy meddelade oss via Barnens Vänner om detta redan dagen efter, så det var snabba puckar. I samma veva fick vi även ett nytt Skype-datum, den 16 maj.

Tre dagar senare, den 26 april, ringde Anna från Barnens Vänner och sa att vi även hade fått datum för pick-up, den 19 juni, och att vi nu kunde boka flygbiljetter och hotell! Anna skickade även ett mail med bekräftelse på datumet.

Totalt fick vi vänta ca sju månader mellan barnbesked och pick-up, och fem månader mellan barnbesked och resebesked, vilket väl är ungefär vad Barnens Vänner har sagt - dock något längre än medel för de senaste adoptionerna enligt BV:s nyhetsbrev.

Kan även tycka att två månader mellan resebesked och pick-up är lite i längsta laget, men antar att de vill vara säkra på att Final Court Decree blir klart innan vi hämtar henne. Det positiva är ju att vi får lång tid på oss att förbereda oss, men sjukt svårt att fokusera på annat (så som jobb) så här i sluttampen.

Kommentarer

  1. Vad härligt att äntligen ha fått ett datum😊.
    Vi fick resebesked 4 veckor innan pick up, vilket blev lite halvstressigt då vi ville vara i landet ett tag innan. Men det var ett angenämt I-lands problem 😄

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det är ju både positivt och negativt att få det så långt innan, vi har ju tid att planera allt - men såå drygt att vänta!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg