Presenter

Det var inte helt enkelt att komma på vad man skulle ha med sig för presenter till personalen på St Lucy, speciellt inte eftersom vi bor i en liten stad där det inte finns några affärer som säljer souvenirer eller liknande. Vi hade heller inte jättemycket plats kvar i resväskorna då vi hade med oss ganska mycket kläder till barnen på barnhemmet.

Till slut hittade vi några souvenirer från vår region som inte tog så mycket plats (efter att ha besökt tre turistbyråer och ett museum). Vi hade med oss; polkagrisar, kylskåpsmagneter med John Bauer motiv, smörkniv med älgar samt servetter med Smålands landskapsblomma. Vi tog med oss 4 ex av varje för att vara på den säkra sidan och sedan köpte vi fina pappåsar i Taipei som vi packade det i. Jag tänker att det är mer tanken som räknas än vad man faktiskt ger, personalen på St Lucy har väl fått sin beskärda del av souvenirer från Sverige redan.

Vi visste redan innan vi åkte att vi inte skulle få träffa den biologiska mamman så därav behövde vi inte tänka på present till henne. 

Kommentarer

Populära inlägg