Hotell i Taipei

De första nätterna bodde vi på Star Hostel Taipei Main Station. Vi bodde i ett dubbelrum med eget badrum och frukost ingick. Även om hostelet hade bra recensioner på Booking blev vi positivt överraskade över hur trevligt det var. Allt var rent och fräscht, personalen supertrevlig, stora gemensamhetsytor, bra frukost, bra sängar och så klart ett superbra läge precis vid stationen.

Hostelet ligger norr om stationen och vi trivdes väldigt bra i det området då det var ett livligt område med små gator med massa affärer, restauranger och matstånd.

När vi kom tillbaka till Taipei med Lily bodde vi på Dandy Hotel Daan Park Branch. Hotellet var helt ok, rent och fräscht, bra frukostbuffé med lekhörna, inga problem med sen utcheckning. Inget att klaga på, men heller inte nån wow-upplevelse.

Hotellet ligger precis bredvid ingången till Daan Park Metro Station, så väldigt smidigt att ta sig dit och närheten till Daan Park var jättebra med barn. Dock var området i övrigt ganska dött och det fanns inte jättemånga restauranger inom gångavstånd.

Kommentarer

Populära inlägg