Taipei dag 4

Den sista dagen i Taipei gick vi till Huashan 1914 Creative Park, som är ett kreativt center i en nedlagd vinfabrik från den japanska eran. Nu finns där butiker, museum, restauranger, caféer med mera och, om man som jag, gillar gamla industrimiljöer så är det ett utmärkt ställe att besöka. Det är även ett väldigt bra ställe att handla sina souvenirer på om man vill ha lite annorlunda grejer. 





Då det började dra ihop sig till regn tog vi en sväng till Guanghua Digital Plaza, där man kan köpa diverse tekniska prylar, men även spel, böcker, souvenirer etc.


Vi fortsatte (ännu en gång) mot Dadaocheng och gick denna gång en walking tour som tog oss till alla sevärdheter i området. Vi shoppade även de sista presenterna/souvenirerna och passade på att ta folktomma bilder strax innan stängningsdags. 





Sista stoppet för dagen var Yanshan Night Market. Marknaden ligger längs en trafikerad gata och man får trängas med parkerade scootrar för att komma fram till stånden, men vi gillade den då den kändes genuin och det fanns ett bra utbud av maträtter. 


Kommentarer

Populära inlägg