Tillbaka i Taipei

Väl tillbaka i Taipei med Lily bodde vi på ett hotell precis vid Daan Park Metro station i två nätter.

Första dagen i Taipei gick vi till lekparken i Daan Park som var riktigt bra till barn i Lilys ålder. Massa grejer att klättra på, mjukt golv, en stor sandlåda och tydliga instruktioner till föräldrarna.



På eftermimddagen tog vi metron till Taipei Main Station då vi var ute efter en billig resväska och hade sett några affärer nära hotellet där vi bodde de första dagarna i Taipei. Området norr om Taipei Main Station (Exit Y15) är för övrigt ett suveränt område för shopping av praktiska saker, typ förpackningar i plast och glas, presentpåsar, ätpinnar, tallrikar, återförslutningsbara påsar etc. 

Vi käkade Peppar Buns och tog några sista bilder på Taipei innan vi gick ner i underjorden och spenderade någon timme i Taipei City Mall med att köpa de sista souvenirerna. 



Den sista dagen i Taipei började vi med en morgonpromenad innan frukost i Daan Park för att spana in utövarna av Tai Chi. Vi tog även en runda runt dammarna och kollade på alla fåglar. 



Efter frukosten shoppade vi snacks till flygresan, några sista presenter och vilade middag innan vi påbörjade den långa resan hem.

Kommentarer

Populära inlägg