Your Fun Apartment Tainan

I Tainan bodde vi på ett ställe som hette "Your Fun Apartment". Vi hittade det på Booking genom att söka på ställen med bra recensioner, barnvänligt och där frukost ingick.

Vi kom till Tainan runt lunch och tog en taxi från MRT-stationen. Taxichauffören släppte av oss på den angivna adressen och pekade in på en liten tvärgatan. Vi letade och letade och såg till slut den lilla skylten dold bakom ett träd och insåg att vi hade gått förbi flera gånger. "Your Fun Apartment" är ett litet hotell med ca 10 rum som ligger på en lugn tvärgata strax intill Shennong Street.

Bottenvåningen består av gemensamma ytor med frukostmatsal och soffa och bord där man kan sitta och chilla. När vi kom till hotellet undrade de varför vi bara var två när vi även hade bokat för ett barn. Vi förklarade situationen och de tyckte att det var jättespännande att det skulle komma en liten adopterad tjej dagen efter. När vi kom tillbaka ner till receptionen frågade de om vi inte ville byta rum till ett lite större (kostnadsfritt). Vi tackade ja och blev flyttade till deras största rum med två dubbelsängar, soffhörna, stort badrum och balkong.

 Vi är supernöjda med Your Fun apartment! Personalen var jättetrevlig och tillmötesgående. Frukosten var jättebra och de fixade alltid något som passade Lily, de hjälpte oss med översättningar, fixade taxi (och väntade då ute på den och kom och sa till oss när det var dags), lekte med Lily och när vi åkte fick vi ett handskrivet kort med en bild på oss och personalen där de önskade oss lycka till i framtiden. Vi har bara positiva saker att säga, men bör sägas att det största rummet ligger på fjärde våningen och det finns ingen hiss utan bara en smal trappa.




Kommentarer

Populära inlägg